Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lunchdax, hjälp!!

 • 11 augusti 2000

  Då är man där igen, samma prodblem varje år, vad tar man med sig till lunch på jobbet??? Vad tar ni med er? Helst ska man kunna göra det snabbt kvällen före. Jag behöver tips ialla fall!!!

 • 14 augusti 2000

  Jag brukar göra pastasallad. KOka den som valigt och gör blanda med olivolja och saffran eller pesto. Stek lite grönsaker, svamp, bacon, spenat eller vad du föredrar. Håller ett par dagar i kyl. Ta med en bit bröd!

 • 14 augusti 2000

  Nudlar är bra att ha med sig. Med diverse goda grönsaker som kylen har tillhanda, kyckling/kött/lax om man vill det. Blanda det tillsammans med någon spännande soya sås eller ta en vanlig soya och riv färsk ingefära tillsammans med grönsakerna. Jättegott & dessutom innehåller det inget onödigt fett.Fläskapannkaka är oxå gott att äta dagen efter.Risottos av olika slag.Enkla soppor t ex tomatsoppa & ha lite ris till det.

 • 15 augusti 2000

  Jag brukar göra svampcrepes och en sallad. Eller baguette. Prova att förbaka en potatis och bara värma upp den i mikron och lägga i den fyllning du vill ha. Gör en god röra i förväg på kyckling och sweet chili och fyll ett pitabröd när det är lunchdax. Det finns massor!

 • 17 augusti 2000

  Couscous är jättegott och enkelt att göra. Blanda i lite sambal oelek, salt peppra lite. Lägg i grönsaker efter var kylskåpet har att erbjuda, om du vill kan du steka dem. Gott är färska bladspenat, en kycklingfilé, lite lätt creme fraiche med curry i. enkel och gott.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.