Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade tomater

  • 28 augusti 2000

    Hur gör man dem, det är så gott!

  • 29 augusti 2000

    Marinaden gör du på olivolja, hackad vitlök och grovhackad färsk basilika. Salta lite grann. Låt tomaterna ligga ett dygn eller så, den håller sig sedan bra flera dagar.LK

  • 30 augusti 2000

    Torka själv dina tomater genom att halvera mindre tomater. Större delas i kvartar. Värm ugnen till 75 grader och lägg tomathalvorna på bakpappersklädd plåt. Låt torka i ugnen. Det kan ta alltifrån 1-5 timmar beroende av tomaternas storlek och vattenhalt. Låt eftertorka i ugnen sedan, så att de är helt torra innan de läggs på burk. Häll över marinaden.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.