Marinaden gör du på olivolja, hackad vitlök och grovhackad färsk basilika. Salta lite grann. Låt tomaterna ligga ett dygn eller så, den håller sig sedan bra flera dagar.LK
30 augusti 2000
Torka själv dina tomater genom att halvera mindre tomater. Större delas i kvartar. Värm ugnen till 75 grader och lägg tomathalvorna på bakpappersklädd plåt. Låt torka i ugnen. Det kan ta alltifrån 1-5 timmar beroende av tomaternas storlek och vattenhalt. Låt eftertorka i ugnen sedan, så att de är helt torra innan de läggs på burk. Häll över marinaden.
Hur gör man dem, det är så gott!
Marinaden gör du på olivolja, hackad vitlök och grovhackad färsk basilika. Salta lite grann. Låt tomaterna ligga ett dygn eller så, den håller sig sedan bra flera dagar.LK
Torka själv dina tomater genom att halvera mindre tomater. Större delas i kvartar. Värm ugnen till 75 grader och lägg tomathalvorna på bakpappersklädd plåt. Låt torka i ugnen. Det kan ta alltifrån 1-5 timmar beroende av tomaternas storlek och vattenhalt. Låt eftertorka i ugnen sedan, så att de är helt torra innan de läggs på burk. Häll över marinaden.