Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Middag med whiskytema

  • piggemus 13 september 2008

    Jag ska ha middag med whiskytema och jag saknar en förrätt. Det ska ju då vara whisky i den, och den får gärna vara GI-vänlig men det är inget krav. Är det någon som har några tips?
    Pigge

  • anluk 13 september 2008

    Hittade detta på Matklubben:
    Gäddrom

  • anluk 13 september 2008

    Här kommer ytterligare 2 förslag:

    OBS jag har inte provat dem själv så jag vet inte om de är bra.

    Whiskygravad lax

    Tomat- och whiskymarinerade fläskfiléspett med sommarprimörer

  • piggemus 15 september 2008

    Tack för det!
    Var får jag tag i gäddrom i skinn? Har aldrig sett det i affären men jag har ju aldrig letat efter det heller. Går det att använda annan rom om jag inte hittar det? Det lät väldigt gott iaf.
    Ann

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.