Jag skulle vilja ha lite olika inläggningar eller marinader säger man kanske, till oliver. Även utan vitlök, många tycker ju inte om det.
5 september 2000
Örtmarinerade oliver25 oliver gröna & svarta1 citron1 msk blandade kryddor, Herbes de Provence1 dl olivoljaHäll av oliverna och lägg dem i en skål. Riv det gula skalet av citronen och pressa ur 1-2 matskedar av saften. Blanda med oliverna. Hacka örtena häll i Pressa ner en vitlök om så önskas. Lägg allt i en väl rengjord glasburk och häll på olja till oliverna täcks. Låt stå svalt 1 vecka.
Jag skulle vilja ha lite olika inläggningar eller marinader säger man kanske, till oliver. Även utan vitlök, många tycker ju inte om det.
Örtmarinerade oliver25 oliver gröna & svarta1 citron1 msk blandade kryddor, Herbes de Provence1 dl olivoljaHäll av oliverna och lägg dem i en skål. Riv det gula skalet av citronen och pressa ur 1-2 matskedar av saften. Blanda med oliverna. Hacka örtena häll i Pressa ner en vitlök om så önskas. Lägg allt i en väl rengjord glasburk och häll på olja till oliverna täcks. Låt stå svalt 1 vecka.