Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oliver

  • 1 september 2000

    Jag skulle vilja ha lite olika inläggningar eller marinader säger man kanske, till oliver. Även utan vitlök, många tycker ju inte om det.

  • 5 september 2000

    Örtmarinerade oliver25 oliver gröna & svarta1 citron1 msk blandade kryddor, Herbes de Provence1 dl olivoljaHäll av oliverna och lägg dem i en skål. Riv det gula skalet av citronen och pressa ur 1-2 matskedar av saften. Blanda med oliverna. Hacka örtena häll i Pressa ner en vitlök om så önskas. Lägg allt i en väl rengjord glasburk och häll på olja till oliverna täcks. Låt stå svalt 1 vecka.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.