4 port100 g rökt skinka eller kassler4 kokta potatisar2 gula lökar1 1/2 msk smör4 ägg2 krm salt och malen vitpeppar4 msk vattenpersilja Skär skinka och potatis i tärningar. Skala och hacka löken. Bryn löken och lägg i skink- och potatistärningarna.Knäck äggen i en skål, tillsätt salt, vitpeppar och vatten och vispa ihop.Häll omelettsmeten över det stekta. Stick i omeletten med en gaffel så att lös smet kan rinna ner.Grädda omeletten i ca 8 minuter. Krydda.Strö över klippt persilja.
4 port100 g rökt skinka eller kassler4 kokta potatisar2 gula lökar1 1/2 msk smör4 ägg2 krm salt och malen vitpeppar4 msk vattenpersilja Skär skinka och potatis i tärningar. Skala och hacka löken. Bryn löken och lägg i skink- och potatistärningarna.Knäck äggen i en skål, tillsätt salt, vitpeppar och vatten och vispa ihop.Häll omelettsmeten över det stekta. Stick i omeletten med en gaffel så att lös smet kan rinna ner.Grädda omeletten i ca 8 minuter. Krydda.Strö över klippt persilja.