Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Omelett

  • 28 juni 2000

    4 port100 g rökt skinka eller kassler4 kokta potatisar2 gula lökar1 1/2 msk smör4 ägg2 krm salt och malen vitpeppar4 msk vattenpersilja Skär skinka och potatis i tärningar. Skala och hacka löken. Bryn löken och lägg i skink- och potatistärningarna.Knäck äggen i en skål, tillsätt salt, vitpeppar och vatten och vispa ihop.Häll omelettsmeten över det stekta. Stick i omeletten med en gaffel så att lös smet kan rinna ner.Grädda omeletten i ca 8 minuter. Krydda.Strö över klippt persilja.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.