Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepperoni

  • Epeter 22 augusti 2013

    Jag har trädgården full av diverse pepparfrukter – pepperoni, röd peppar o.likn. Vad gör jag med dem. Någon som har ett bra recept på inläggning?

  • popik 22 augusti 2013

    Här kommer några förslag, hoppas någonting passar.

    Chilipaste

    Harissa kryddpasta

    Inlagd chili

    Jalopenopickles

    Vitlök och chiliolja

  • boz1965 22 augusti 2013

    Torka och mal. Förvara mörkt i lufttäta kryddglas.

  • bjoli198 23 augusti 2013

    http://nourishedkitchen.com/fermented-hot-chili-sauce-recipe/

  • maria_wijk 24 augusti 2013

    Torka så har du egen chili att krydda maten med under en lång period. Här några fler tips på vad man kan tillreda. Chilipepparsås Chilisås, extra stark Hot chunky salsa

  • rostok 28 augusti 2013

    När chili är billiga i affären så köper jag alltid en hel påse full och lägger i frysen, som den är. Funkar hur bra som helst att sedan bara ta så många jag behöver och använda. De behöver inte ens tina innan jag hackar dem.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.