Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pickled eggs

  • Peppa 12 juli 2015

    Till och ifrån hör/läser man då och då t ex i engelska tv-program om "pickled eggs". Jag var nyfiken och googlade fram recept, men nu vill jag undra om någon av er vet hur de ska serveras, vid vilka tillfällen man äter dem? Är det typ på bufféer, eller vad? Eller när de passar extra bra?

  • Anderstam 12 juli 2015

    Detta recept beskriver även en del användningsområden, och är en jul och påskspecialare.
    Inlagda rosa ägg

  • svengelsk 17 juli 2015

    Det brukade ibland stå en glasburk med picklade eggs på baren i pubarna. Jag har aldrig sett någon äta ett och jag har under mina fyrtiofem år i landet aldrig bjudits på ett.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.