Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

sallader

  • 4 januari 2000

    Sallad, spenat, sockerärtor, tomater, paprika, gurka, champinjoner och kokt kall pasta kan vara grunden till en smarrig sallad. Lägg sen i räkor, kyckling, salami eller vad du är sugen på. Gör en vinegrett och mosa gärna ner lite fetaost i den, häll över salladen ät med bröd och glöm julmaten...

  • 17 januari 2000

    Ett annat bra tips för lätta sallader är att blanda kokt, kallt ris med ärtor, majs och ev lite skaldjur. Jättegott. Krydda gärna med någon örtkrydda.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.