Har tänkt göra en smörgåstårta till påsk. Är den någon som har något gott recept med kyckling?
Har hört att kyckling röra med curry och mimosasallad skall var en bra blandning, är det någon som testat och isåfall någon som har recept?
Jag vill ha mina helt fisk och skaldjursmässiga. Ger länken till mina förslag på fyllningar i alla fall. Dessutom har jag recept på egna bottnar om du är intresserad.
EmelieSv22 mars 2010
Har gjort en fyllning med kyckling några gånger, har inget exakt recept men jag gjorde på ett ungefär så här:
* 2 kycklingfiléer, skurna i mindre bitar och marinerade i olivolja, soja, curry, paprikakrydda och svartpeppar
* 2 paket bacon, knaperstekt
* 1 finhackad rödlök
* 1 finhackad röd paprika
* 1 liten burk Crème Fraiche
* 3-4 msk majonnäs
salt och peppar
Stek kyckling och bacon och låt kallna, mixar sedan i matberedare och blanda mixet med de övriga ingredienserna
Den här fyllningen räcker till två lager i en smörgåstårta gjord på Polarbröd, jag har inte haft någon annan fyllning till, men det är säkert gott med mimosasallad :)
anluk22 mars 2010
Denna har jag gjort X antal gånger och det blir alltid succe!!! Kan verkligen rekommenderas.
Har tänkt göra en smörgåstårta till påsk. Är den någon som har något gott recept med kyckling?
Har hört att kyckling röra med curry och mimosasallad skall var en bra blandning, är det någon som testat och isåfall någon som har recept?
Tack på förhand :))
Drömgod smörgåstårta.
Här är en supergod smörgåstårta med just kyckling...håll tillgodo.
Jag är skeptiskt till kycklingröra som fyllning i smörgåstårta.
http://www.matklubben.se/recept/smoergaastaarta_14902.html
Jag vill ha mina helt fisk och skaldjursmässiga. Ger länken till mina förslag på fyllningar i alla fall. Dessutom har jag recept på egna bottnar om du är intresserad.
Har gjort en fyllning med kyckling några gånger, har inget exakt recept men jag gjorde på ett ungefär så här:
* 2 kycklingfiléer, skurna i mindre bitar och marinerade i olivolja, soja, curry, paprikakrydda och svartpeppar
* 2 paket bacon, knaperstekt
* 1 finhackad rödlök
* 1 finhackad röd paprika
* 1 liten burk Crème Fraiche
* 3-4 msk majonnäs
salt och peppar
Stek kyckling och bacon och låt kallna, mixar sedan i matberedare och blanda mixet med de övriga ingredienserna
Den här fyllningen räcker till två lager i en smörgåstårta gjord på Polarbröd, jag har inte haft någon annan fyllning till, men det är säkert gott med mimosasallad :)
Denna har jag gjort X antal gånger och det blir alltid succe!!! Kan verkligen rekommenderas.