Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tapenade

  • The_mama97mia 25 januari 2010

    Har just öppnat en glasburk med tapenade. OK den är väl inte så stor, typ 2 dl. Men attans vad salt det var!
    Dyr var den med.
    Vad ska jag göra med den ????

    Tänkte först ha som dipp eller bröd-klet, men det var för starkt!

  • jimboz 25 januari 2010

    Det kanske är Sardellerna som står för den salta smaken....Kan man inte använda den som Pesto ?
    En klick i tomatsåsen eller grytan ,pastan eller något sådant.

  • The_mama97mia 25 januari 2010

    Mmmm jo kanske det, dock är det väl begränsad hållbarhet nu på öppnad glasburk, visst står den i kylen men...
    tack i alla fall!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.