Har just öppnat en glasburk med tapenade. OK den är väl inte så stor, typ 2 dl. Men attans vad salt det var!
Dyr var den med.
Vad ska jag göra med den ????
Tänkte först ha som dipp eller bröd-klet, men det var för starkt!
jimboz25 januari 2010
Det kanske är Sardellerna som står för den salta smaken....Kan man inte använda den som Pesto ?
En klick i tomatsåsen eller grytan ,pastan eller något sådant.
The_mama97mia25 januari 2010
Mmmm jo kanske det, dock är det väl begränsad hållbarhet nu på öppnad glasburk, visst står den i kylen men...
tack i alla fall!
Har just öppnat en glasburk med tapenade. OK den är väl inte så stor, typ 2 dl. Men attans vad salt det var!
Dyr var den med.
Vad ska jag göra med den ????
Tänkte först ha som dipp eller bröd-klet, men det var för starkt!
Det kanske är Sardellerna som står för den salta smaken....Kan man inte använda den som Pesto ?
En klick i tomatsåsen eller grytan ,pastan eller något sådant.
Mmmm jo kanske det, dock är det väl begränsad hållbarhet nu på öppnad glasburk, visst står den i kylen men...
tack i alla fall!