Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tilltugg före en fyrarätters

  • Dintan 31 oktober 2011

    Vi har som tradition att träffas hos någon av våra grannar, ta en drink och lite tilltugg innan vi går ner på en restaurang och äter varmrätt och dricker kaffe.
    Nu har turen kommit till oss men denna gång ska vi äta belgisk 4-rätters.. Vad fixar man för tilltugg innan det? Får inte vara för mastigt men ska samtidigt imponera. Middagen är den 9:e december om det kan hjälpa...

  • Lenkan 31 oktober 2011

    Ostchips är mitt tips

  • pihal 31 oktober 2011

    Här kommer mina förslag
    [recept] 101744[/recept]
    [recept] 99910[/recept]
    [recept] 101374[/recept]

  • MatAnders 31 oktober 2011

    Kanske något kul Belgiskt öl (dom har ju störst öl sortiment i världen) sedan finns ju många olika sorters paté som man skulle kunna ha som en buffe?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.