Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tilltugg på svamp???

  • 11 augusti 2000

    Kan man göra något gott tilltugg med svamp?

  • 12 augusti 2000

    Kanske inte så spännande men jag brukar fylla champinjonhattar med Philadelphiaost eller getost och ett par droppra honung. Det blir väldigt gott i alla fall!T

  • 14 augusti 2000

    24 champinjonhattar 50-100 g smör 3-6 vitlöksklyftor Stek champinjonhattarna i lite smör på hög värme. Det är viktigt att de inte börjar "vätska" sig, något som lätt händer om stekpannan inte är nog varm. De är klara när de är gyllene. Pressa vitlöksklyftorna och blanda med smöret. Lägg de stekta champinjonhattarna med den runda sidan nedåt, i en snigelformar. Lägg en vitlökssmörklick i varje champinjonhatt. Stek i ugn vid 200-225 oC i 5-10 minuter. Servera med vitt bröd för att suga upp vitlökssmöret!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.