Kanske inte så spännande men jag brukar fylla champinjonhattar med Philadelphiaost eller getost och ett par droppra honung. Det blir väldigt gott i alla fall!T
14 augusti 2000
24 champinjonhattar 50-100 g smör 3-6 vitlöksklyftor Stek champinjonhattarna i lite smör på hög värme. Det är viktigt att de inte börjar "vätska" sig, något som lätt händer om stekpannan inte är nog varm. De är klara när de är gyllene. Pressa vitlöksklyftorna och blanda med smöret. Lägg de stekta champinjonhattarna med den runda sidan nedåt, i en snigelformar. Lägg en vitlökssmörklick i varje champinjonhatt. Stek i ugn vid 200-225 oC i 5-10 minuter. Servera med vitt bröd för att suga upp vitlökssmöret!
Kan man göra något gott tilltugg med svamp?
Kanske inte så spännande men jag brukar fylla champinjonhattar med Philadelphiaost eller getost och ett par droppra honung. Det blir väldigt gott i alla fall!T
24 champinjonhattar 50-100 g smör 3-6 vitlöksklyftor Stek champinjonhattarna i lite smör på hög värme. Det är viktigt att de inte börjar "vätska" sig, något som lätt händer om stekpannan inte är nog varm. De är klara när de är gyllene. Pressa vitlöksklyftorna och blanda med smöret. Lägg de stekta champinjonhattarna med den runda sidan nedåt, i en snigelformar. Lägg en vitlökssmörklick i varje champinjonhatt. Stek i ugn vid 200-225 oC i 5-10 minuter. Servera med vitt bröd för att suga upp vitlökssmöret!