Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vad kan man ha till svartrötter?

  • Helene_H 3 maj 2008

    Svartroten skördas på hösten så det lättare att få tag på den då.

  • gladavmat 3 maj 2008

    jag tycker att svartrötter liksom jordärskockor är godast med smör och lite salt....mmm så gott(Y)

  • GodareMat 7 maj 2008

    Svartrot finns året om importerad, medan svensk finns september-februari.

    Placerade mig i köket igår för att skapa en räksallad fri från tillsatser och i den ingår just svartrot. Det blev en frisk och god räksallad, enligt ungarna (mina tuffaste kritiker) bättre än den köpta...

    Räksallad à la Tobbe

  • monac 7 maj 2008

    tack Tobbe! woow....vad innovativ du är(L) sånt gillar vi!!!
    ska göra nässelsoppa till middag med svartrot som en huvudkomponent...wild & crayzy(SKÄMT)
    HÖR AV MIG OM DET LYCKAS BLI EN KULINARISK HÖJDARE(inte annars):D

  • GodareMat 18 maj 2008

    Lite omtanke om mina vänner som är vegetarianer ledde till en vegetarisk makaronipudding och i den ingår bland annat svartrot...

    Tobbes makaronipudding med rotfrukter

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.