Hej!
detta kan vara en liten konstig fråga men jag undrar om man kan använda lätt och lagom till att ha på vitlöksbröd eller går det bra med flytande margarin också?
jag orkar verkligen inte gå till affären för att köpa ytterligare smör.
Erajscha4 september 2011
ja det funkar med flytande margarin...blanda med pressad vitlök, finhackad persilja lite salt och peppar bara och pensla på...
Phantomine4 september 2011
Hejsan flickor!
Jag är ensam och i stället för att ha smörgåsmargarin, vanligt margarin och smör i kylskåpet som bara blir gammalt, använder jag Bregott exrasaltat till allt. Både på smörgåsar och när jag steker. Använder det även i gratänger. Har dock inte bakat med det men tror att det går lika bra där också.
The_mama97mia5 september 2011
eller bara en god olja...
Mistys5 september 2011
Skrivet av Phantomine den 5 sep 2011
Hejsan flickor!
Jag är ensam och i stället för att ha smörgåsmargarin, vanligt margarin och smör i kylskåpet som bara blir gammalt, använder jag Bregott exrasaltat till allt. Både på smörgåsar och när jag steker. Använder det även i gratänger. Har dock inte bakat med det men tror att det går lika bra där också.
Absolut. Bregott är ett perfekt alternativ om man bara vill ha en ask i kylen. Går att baka på också fast kanske inte extrasaltat till söta kakor{sick}
Lätt o lagom, lätta, milda och andra smörsubstitut innehåller bara en massa otrevligheter som kommer med båttankarna som råvaran fraktas i {disapointed}
Bregott är ju bara smör......
Hej!
detta kan vara en liten konstig fråga men jag undrar om man kan använda lätt och lagom till att ha på vitlöksbröd eller går det bra med flytande margarin också?
jag orkar verkligen inte gå till affären för att köpa ytterligare smör.
ja det funkar med flytande margarin...blanda med pressad vitlök, finhackad persilja lite salt och peppar bara och pensla på...
Hejsan flickor!
Jag är ensam och i stället för att ha smörgåsmargarin, vanligt margarin och smör i kylskåpet som bara blir gammalt, använder jag Bregott exrasaltat till allt. Både på smörgåsar och när jag steker. Använder det även i gratänger. Har dock inte bakat med det men tror att det går lika bra där också.
eller bara en god olja...
Hejsan flickor!
Jag är ensam och i stället för att ha smörgåsmargarin, vanligt margarin och smör i kylskåpet som bara blir gammalt, använder jag Bregott exrasaltat till allt. Både på smörgåsar och när jag steker. Använder det även i gratänger. Har dock inte bakat med det men tror att det går lika bra där också.
Lätt o lagom, lätta, milda och andra smörsubstitut innehåller bara en massa otrevligheter som kommer med båttankarna som råvaran fraktas i {disapointed}
Bregott är ju bara smör......