Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggulor

  • elz 24 augusti 2008

    Vad ska jag göra med äggulor som blivit över? Inte pannkaka! Finns det nån efterrätt kanske?

  • tilda 24 augusti 2008

    egen majonnäs.

  • busan37 24 augusti 2008

    Österrikisk ägglikör, jättegott. Recept finns här på matklubben.

  • MatAnders 24 augusti 2008

    Jag har ett gott recept på en god pastasås där det ingår en del ägg gulor, jättegod och enkel kallar den Marseille pasta, kolla om du vill.
    /Anders

  • segerwitch 24 augusti 2008

    (Y)Denna ägglikör är en dröm!(Y)(Y)
    Ägglikör

  • segerwitch 24 augusti 2008

    :D(Y)(Y)Höll på att glömma mitt recept, den måste du prova, den är jättegod!(Y)(Y):D
    Rompope ( Mexikansk rom och ägglikör)



    (Y)Det man silar bort kan användas som fyllning till någon god kaka!(Y)

  • jessikaochjonas 28 augusti 2008

    Zabaione - en italiensk dessert på äggulor, socker och Marsala.

  • gnutten1 28 augusti 2008

    Blanda riven potatis, riven ost och äggula till en smet och stek det, salta, peppra, lingonsylt till!

    Mums, fläsk eller bacon passar som handen i handsken!(Y)

  • kafferasten 28 augusti 2008

    En ensam äggula kan du spara några dagar i kylskåpet och sedan pensla bröd med. Bra va.. visst kan du som ovan ha den till lite allt möjligt:)

  • mili 28 augusti 2008

    Chokladmousse brukar man ha äggulor i. Jag har det i min iaf :p
    Ska lägga in receptet nu så kika gärna in.

    /Li

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.