kan jag frysa in dom eller har du något tips på vad jag ska använda dom till?
Tack på förhand
majamia11 maj 2008
(Y)
MatAnders11 maj 2008
Jag har faktiskt ett recept där just ägg gulor ingår en gåd pastasås som jag kallar för Marseille pasta testa gärna den.(Y)
majamia11 maj 2008
Skrivet av MatAnders den 11 maj 2008
Jag har faktiskt ett recept där just ägg gulor ingår en gåd pastasås som jag kallar för Marseille pasta testa gärna den.(Y)
Tack det ska jag prova! Jag har 8 gulor över efter att jag gjort min rabarbmaräng. :D
gladavmat11 maj 2008
Världens godaste chokladmousse!! som en känd kock
har hittat på.... han lär ha fått löneförhöjn. efter att uppfunnit denna:p
4 port
100-125 g mörk choklad
2 msk mjölk
2 äggulor
2 msk socker
4 tsk whisky
2 dl vispgrädde
hacka sönder chokladen o smält i vattenbad tillsammans med mjölken.
Vispa grädden till mjukt skum o vänd ned det. Slå upp i portionsformar o låt stelna i kylskåp.
Garnera gärna med vispgrädde o choklad(Y)
The_mama97mia11 maj 2008
Egen majonnäs - Aioli.... syndigt gott. Har inget eget recept men finns säkert mängder här på Matklubben.
MammaIrene11 maj 2008
Jag gör pannkakor när jag fått äggulor över, går jättebra, tag kanske bara 1 tsk bakpulver i också...
Jag har även använt det till sockerkaka+1 vanligt ägg, mao 2-3äggulor+1 ägg
kan jag frysa in dom eller har du något tips på vad jag ska använda dom till?
Tack på förhand
(Y)
Jag har faktiskt ett recept där just ägg gulor ingår en gåd pastasås som jag kallar för Marseille pasta testa gärna den.(Y)
Jag har faktiskt ett recept där just ägg gulor ingår en gåd pastasås som jag kallar för Marseille pasta testa gärna den.(Y)
Tack det ska jag prova! Jag har 8 gulor över efter att jag gjort min rabarbmaräng. :D
Världens godaste chokladmousse!! som en känd kock
har hittat på.... han lär ha fått löneförhöjn. efter att uppfunnit denna:p
4 port
100-125 g mörk choklad
2 msk mjölk
2 äggulor
2 msk socker
4 tsk whisky
2 dl vispgrädde
hacka sönder chokladen o smält i vattenbad tillsammans med mjölken.
Vispa grädden till mjukt skum o vänd ned det. Slå upp i portionsformar o låt stelna i kylskåp.
Garnera gärna med vispgrädde o choklad(Y)
Egen majonnäs - Aioli.... syndigt gott. Har inget eget recept men finns säkert mängder här på Matklubben.
Jag gör pannkakor när jag fått äggulor över, går jättebra, tag kanske bara 1 tsk bakpulver i också...
Jag har även använt det till sockerkaka+1 vanligt ägg, mao 2-3äggulor+1 ägg