Lagar all fisk med skinn på där sitter mycke smak som man missar när skinnet tas bort före tillagning.
Sedan är det en smak sak allt skinn är inte välsmakande.
//B
MatAnders15 mars 2010
Knaperstekt fjällat lax skinn e en delikatess tycker jag för där sitter det nyttiga fettet kvar, våga testa så får ni se.
lelle7119 mars 2010
Skrivet av 123Linnea den 12 mar 2010
Så här på rak arm kan jag ju säga makrill och vitling, de har ju tunnt skinn och blir knaprigt vid stekning
kontra
FÖRRUTOM Makrill och vitling som är en torskfisk så går det utmärkt att äta skinnet på följande fiskar.
... eller?
Lagar all fisk med skinn på där sitter mycke smak som man missar när skinnet tas bort före tillagning.
Sedan är det en smak sak allt skinn är inte välsmakande.
//B
Knaperstekt fjällat lax skinn e en delikatess tycker jag för där sitter det nyttiga fettet kvar, våga testa så får ni se.
Så här på rak arm kan jag ju säga makrill och vitling, de har ju tunnt skinn och blir knaprigt vid stekning
kontra
FÖRRUTOM Makrill och vitling som är en torskfisk så går det utmärkt att äta skinnet på följande fiskar.
... eller?
E väl egentligen 2 sätt att säga samma sak...