Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äta makrillens skinn??

  • johnle 14 mars 2010

    Lagar all fisk med skinn på där sitter mycke smak som man missar när skinnet tas bort före tillagning.
    Sedan är det en smak sak allt skinn är inte välsmakande.
    //B

  • MatAnders 15 mars 2010

    Knaperstekt fjällat lax skinn e en delikatess tycker jag för där sitter det nyttiga fettet kvar, våga testa så får ni se.

  • lelle71 19 mars 2010

    Skrivet av 123Linnea den 12 mar 2010

    Så här på rak arm kan jag ju säga makrill och vitling, de har ju tunnt skinn och blir knaprigt vid stekning

    kontra

    FÖRRUTOM Makrill och vitling som är en torskfisk så går det utmärkt att äta skinnet på följande fiskar.
    ... eller?

    E väl egentligen 2 sätt att säga samma sak...

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.