Hej. Jag kan inte äta inläggningar som är gjorda på vinäger eller ättika. Inte heller starka kryddor.
Hörde att man kanske kan använda citron och citronsyra. Undrar om någon har använt det?
Det gäller tex bostongurka, rödbetor, andra inlagda gurkor, mm.
Tacksam för svar.
MVH Inger Rudberg
popik17 augusti 2016
Det borde nog funka med citron för jag gjorde en citronsill med lag med citron, socker och vatten. Men det blir kanske inte lika hållbart. :)
Hej. Jag kan inte äta inläggningar som är gjorda på vinäger eller ättika. Inte heller starka kryddor.
Hörde att man kanske kan använda citron och citronsyra. Undrar om någon har använt det?
Det gäller tex bostongurka, rödbetor, andra inlagda gurkor, mm.
Tacksam för svar.
MVH Inger Rudberg
Det borde nog funka med citron för jag gjorde en citronsill med lag med citron, socker och vatten. Men det blir kanske inte lika hållbart. :)