Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amerikanska tårtor, bara en form?

  • Bistraja 27 januari 2009

    Jo, det är så att jag länge kollat in flera amerikanska tårtor som bara skriker åt mig att baka dom. Och då kommer jag till min fråga. Dessa tårtor har oftas tre lager och är ganska tjocka, är de gjorda i separata formar eller i en stor form och sedan skurit upp kakan i tre lager?
    hoppas ni fattar vad jag menar:p

  • minni 30 januari 2009

    du kan ju baka 3 tårtbottnar och sen skära till dom i önskad storlek. blir en stor tårta och en del spill men e tårtan god så är det värt d.:p

  • Sweli 30 januari 2009

    När jag bakar höga tårtor brukar jag baka bara en tårtbotten och dela den i tre lager.
    Enklast gör man med en bit tråd.

    Lycka till!
    Sweli

  • MrsC 30 januari 2009

    Här är det två lager...

    Black Devil´s Food Cake

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.