Jo, det är så att jag länge kollat in flera amerikanska tårtor som bara skriker åt mig att baka dom. Och då kommer jag till min fråga. Dessa tårtor har oftas tre lager och är ganska tjocka, är de gjorda i separata formar eller i en stor form och sedan skurit upp kakan i tre lager?
hoppas ni fattar vad jag menar:p
minni30 januari 2009
du kan ju baka 3 tårtbottnar och sen skära till dom i önskad storlek. blir en stor tårta och en del spill men e tårtan god så är det värt d.:p
Sweli30 januari 2009
När jag bakar höga tårtor brukar jag baka bara en tårtbotten och dela den i tre lager.
Enklast gör man med en bit tråd.
Jo, det är så att jag länge kollat in flera amerikanska tårtor som bara skriker åt mig att baka dom. Och då kommer jag till min fråga. Dessa tårtor har oftas tre lager och är ganska tjocka, är de gjorda i separata formar eller i en stor form och sedan skurit upp kakan i tre lager?
hoppas ni fattar vad jag menar:p
du kan ju baka 3 tårtbottnar och sen skära till dom i önskad storlek. blir en stor tårta och en del spill men e tårtan god så är det värt d.:p
När jag bakar höga tårtor brukar jag baka bara en tårtbotten och dela den i tre lager.
Enklast gör man med en bit tråd.
Lycka till!
Sweli
Här är det två lager...
Black Devil´s Food Cake