Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ankbröst

  • 21 januari 2003

    Har två ankbröst i frysen. Tips på bra recept?

  • 18 februari 2003

    Tillagningstid: 15-30 minSvårighetsgrad: MediumIngredienser1 palsternacka 1 msk olivolja 2 ankbröst, rökta cherry ketchup TillagningSätt ugnen på 150 grader Skala palsternackan och hyvla den i tunna skivor. Stek ankbrösten på skinnsidan så att den blir krispig.Stek de tunna palsternacksskivorna i olja tills de får en vacker färg Skär ankbrösten i skivor och lägg dem på de stektapalsternacksskivorna.Servera med Cherry Ketchup.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.