Har någon tips på hur man får en fin skorpa och FÄRG på matbröd och kakor bakade i gasugn?
Det är bara undervärme, i alla fall i min spis. Jag har provat allting tycker jag, de 4 år jag bott här, men ingenting funkar riktigt bra. Man får ha väsentligt längre tider än i en elugn, och så får man passa sig att det inte blir bränt i botten, samtidigt som ovansidan är kritvit (gäller särskilt mjuka kakor och småkakor).
Hjälp!!!
Chocolategirl28 maj 2008
hej.
är det någon aom har någon bra ide på en fin tårta?
Har någon tips på hur man får en fin skorpa och FÄRG på matbröd och kakor bakade i gasugn?
Det är bara undervärme, i alla fall i min spis. Jag har provat allting tycker jag, de 4 år jag bott här, men ingenting funkar riktigt bra. Man får ha väsentligt längre tider än i en elugn, och så får man passa sig att det inte blir bränt i botten, samtidigt som ovansidan är kritvit (gäller särskilt mjuka kakor och småkakor).
Hjälp!!!
hej.
är det någon aom har någon bra ide på en fin tårta?