Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baka i gasspis-ugn javascript: ;

  • Abluna 28 maj 2008

    Har någon tips på hur man får en fin skorpa och FÄRG på matbröd och kakor bakade i gasugn?
    Det är bara undervärme, i alla fall i min spis. Jag har provat allting tycker jag, de 4 år jag bott här, men ingenting funkar riktigt bra. Man får ha väsentligt längre tider än i en elugn, och så får man passa sig att det inte blir bränt i botten, samtidigt som ovansidan är kritvit (gäller särskilt mjuka kakor och småkakor).
    Hjälp!!!

  • Chocolategirl 28 maj 2008

    hej.

    är det någon aom har någon bra ide på en fin tårta?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.