Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

blir inte varmt i folien?

  • CHR11E 20 februari 2012

    Hej matvänner.

    Jo det är en sak jag undrar över ang. folie inpackat kött i ugn t.ex. fisk, fågel etc.

    Har prövat 2 gånger nu men varje gång jag har försökt så är köttet fortfarande kallt! till och med efter 20 minuter på 200C så var torsken kall idag.

    Stod ju i receptet att jag skulle packetera den i aluminiumfolie och köra den i 20 minuter... men ack... den var kall,

    vad beror detta på?

  • boz1965 20 februari 2012

    Hur många lager folie använde du?

  • CHR11E 20 februari 2012

    Skrivet av boz1965 den 20 feb 2012

    Hur många lager folie använde du?


    Lager? Använde bara ett lager... på en plåtform.

  • The_mama97mia 20 februari 2012

    Har aldrig råkat ut för det, var ugnen riktigt varm när du satte in det?
    Tror liksom inte det beror på folien.

  • kariescattis 21 februari 2012

    Låter som en liten lurig ugn snarare.. Dubbelkolla att temperaturen verkligen stämmer, kan ju vara ngt vajsing med vredet. Lycka till!

  • pihal 21 februari 2012

    Har aldrig råkat ut för detta . Vad för slags folie använder du? Jag använder alltid aluminiumfolie för ugn eller grill.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.