Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

camaro kungen med lustgas tippsar om saffrans knep vid lussebullsbakning

  • chrillesnakeman 20 december 2007

    Hej!
    när man skall baka lussebullar så häll först en tsked vodka i saffranet.Det löses upp mycket fint i det.
    Brödet blir då mycket safftigare och smakar mycket bra.

    När ni ändå gått in på mitt tipps så ta å kolla in min sida på nätet.
    finns säkert någon här som gillar camaro.
    gå in å kolla på www.gatbilar.se/chrillesnakeman

  • 20 december 2007

    Jo då...det där gör jag...löser saffranet i vodka...himla bra!
    Kollade din sida också, fast så jätteintresserad av bilar är jag inte, har ingen själv,
    åker bara buss och spårvagn...eller går.

  • tuden 21 december 2007

    Det har jag inte hört men ska testa nästa gång jag bakar lussekatter

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.