Jag har vid upprepade tillfällen bakat cheesecake men tyvärr har bottnen blivit alldeles för hård. Har någon ett bra tips? Tårtan kan ju inte tas fram allt för långt innan den ska serveras. Kan man möjligen minska på smörmängden? Bill gärna göra en botten med pepparkakor till jul. \o/
annapatrik28 november 2013
Jag tycker också det är svårt att få till en bra botten, den blir gärna för hård.
Jag har börjat göra cheesecake utan botten och i stället strö över smulade pepparkakor eller digestivekex före serveringen, funkar hur bra som helst. Dessutom ser det snyggt ut.
Jag har vid upprepade tillfällen bakat cheesecake men tyvärr har bottnen blivit alldeles för hård. Har någon ett bra tips? Tårtan kan ju inte tas fram allt för långt innan den ska serveras. Kan man möjligen minska på smörmängden? Bill gärna göra en botten med pepparkakor till jul. \o/
Jag tycker också det är svårt att få till en bra botten, den blir gärna för hård.
Jag har börjat göra cheesecake utan botten och i stället strö över smulade pepparkakor eller digestivekex före serveringen, funkar hur bra som helst. Dessutom ser det snyggt ut.
http://yrhattans.wordpress.com/