Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecakebotten

  • ingja17 28 november 2013

    Jag har vid upprepade tillfällen bakat cheesecake men tyvärr har bottnen blivit alldeles för hård. Har någon ett bra tips? Tårtan kan ju inte tas fram allt för långt innan den ska serveras. Kan man möjligen minska på smörmängden? Bill gärna göra en botten med pepparkakor till jul. \o/

  • annapatrik 28 november 2013

    Jag tycker också det är svårt att få till en bra botten, den blir gärna för hård.
    Jag har börjat göra cheesecake utan botten och i stället strö över smulade pepparkakor eller digestivekex före serveringen, funkar hur bra som helst. Dessutom ser det snyggt ut.

    http://yrhattans.wordpress.com/

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.