Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choronsås i förväg, värma senare?

  • Perrka13 30 december 2014

    Ska göra en choronsås (första gången), och undrar om jag kan göra den i förväg och värma den innan servering? Om jag kan det, är det något speciellt jag ska tänka på vid uppvärmningen?
    Pär

  • boz1965 31 december 2014

    Det går bra att göra choronsås i förväg och sedan värma i vattenbad, max 60°C - inte varmare, då blir det choronomelett istället. ;)
    Värm absolut INTE i mikrovågsugn eller direkt i kastrull.

  • Perrka13 31 december 2014

    Stort tack! Nu blev jag lugnare :)
    Gott nytt år

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.