Ska göra en choronsås (första gången), och undrar om jag kan göra den i förväg och värma den innan servering? Om jag kan det, är det något speciellt jag ska tänka på vid uppvärmningen?
Pär
boz196531 december 2014
Det går bra att göra choronsås i förväg och sedan värma i vattenbad, max 60°C - inte varmare, då blir det choronomelett istället. ;)
Värm absolut INTE i mikrovågsugn eller direkt i kastrull.
Ska göra en choronsås (första gången), och undrar om jag kan göra den i förväg och värma den innan servering? Om jag kan det, är det något speciellt jag ska tänka på vid uppvärmningen?
Pär
Det går bra att göra choronsås i förväg och sedan värma i vattenbad, max 60°C - inte varmare, då blir det choronomelett istället. ;)
Värm absolut INTE i mikrovågsugn eller direkt i kastrull.
Stort tack! Nu blev jag lugnare :)
Gott nytt år