Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Confitering av gås

  • jimboz 16 januari 2010

    Ja tametusan ! Du confiterade självaste Mårten gås :) Duktigt jobbat, trodde aldrig du skulle göra den..Hoppas att den smakar gott :D

  • Okänd 16 januari 2010

    Skrivet av jimboz den 16 jan 2010

    Ja tametusan ! Du confiterade självaste Mårten gås :) Duktigt jobbat, trodde aldrig du skulle göra den..Hoppas att den smakar gott :D

    Ja du Jimboz, något av det bästa som jag någonsin smakat!
    Örterna, det rökta saltet, chilioljan, behöver jag säga mer?
    Men egentligen var det inte några märkvärdigheter!
    Köp dig en rejäl bit fläskkarré och gör en confit på den så får du se.
    Lätt som en plätt. (Y)

  • stotona 17 december 2011

    Tänkte confitera en grissida till julbordet istället för revbensspjäll. Är det någon som vet hur länge den kan hålla sig i kylen efter att den har rimmats och confiterats i oljan?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.