Ja tametusan ! Du confiterade självaste Mårten gås :) Duktigt jobbat, trodde aldrig du skulle göra den..Hoppas att den smakar gott :D
Okänd16 januari 2010
Skrivet av jimboz den 16 jan 2010
Ja tametusan ! Du confiterade självaste Mårten gås :) Duktigt jobbat, trodde aldrig du skulle göra den..Hoppas att den smakar gott :D
Ja du Jimboz, något av det bästa som jag någonsin smakat!
Örterna, det rökta saltet, chilioljan, behöver jag säga mer?
Men egentligen var det inte några märkvärdigheter!
Köp dig en rejäl bit fläskkarré och gör en confit på den så får du se.
Lätt som en plätt. (Y)
stotona17 december 2011
Tänkte confitera en grissida till julbordet istället för revbensspjäll. Är det någon som vet hur länge den kan hålla sig i kylen efter att den har rimmats och confiterats i oljan?
Ja tametusan ! Du confiterade självaste Mårten gås :) Duktigt jobbat, trodde aldrig du skulle göra den..Hoppas att den smakar gott :D
Ja tametusan ! Du confiterade självaste Mårten gås :) Duktigt jobbat, trodde aldrig du skulle göra den..Hoppas att den smakar gott :D
Ja du Jimboz, något av det bästa som jag någonsin smakat!
Örterna, det rökta saltet, chilioljan, behöver jag säga mer?
Men egentligen var det inte några märkvärdigheter!
Köp dig en rejäl bit fläskkarré och gör en confit på den så får du se.
Lätt som en plätt. (Y)
Tänkte confitera en grissida till julbordet istället för revbensspjäll. Är det någon som vet hur länge den kan hålla sig i kylen efter att den har rimmats och confiterats i oljan?