Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dillkronor

  • mep 8 juli 2009

    Har Ni redan nu färdiga dillkronor i trädgården? Frys in dem i en plastpåse och använd dem sedan vid gurkinläggning eller till kräftorna.

  • Munchies 8 juli 2009

    Upptäckte för några År sedan att :
    Använd Kron-Dill istället för "Vanlig" Dill !!!

    Gjorde en en Sås till en BBQ-Kväll vi hade:
    3% Turkisk Yoghurt, S&P & Massa Hackad Kron-Dill !!!
    OJOJOJ !!

    Sen Den Såsen Använder Jag BARA Kron-Dill !
    ( Jaa...när den är i Säsong Såklart )

    Try It Pep's. You Will NOT be Sorry !!

  • Dintan 13 juli 2009

    En liten rekommendation bara.....

    Krondill luktar även mycket när det är fryst och brukar kunna smitta av sig på resterande frysvaror.

    Dubbla påsar hjälper lite. Testa plastburkar istället.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.