Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Efterlyses Dipp & kalla såser

  • 4 juli 2000

    Hejsan!!Finns det någon som har några tips för goda dippsåser som passar till både chips och grönsaker??Och några goda kalla såser som passar till både rökt och grillat kött, mottages gärna.

  • 5 juli 2000

    Under hela sommaren ger vi dagligen nya förslag på grill- & dipsåser. De läggs ut på framsidan och arkiveras i kokboken under den nya fliken "såser". Titta gärna där!Red.

  • 7 juli 2000

    Hummus:1 burk kikärter, 280 g utan spad1 citron3 vitlöksklyftor1 tsk mald spiskummin1 tsk salt1 krm nymald svartpeppar1 msk olivolja eller tahini2 msk finhackad persiljaGott att dippa:morot i stavar stjälkselleripaprika i strimlorgurka i stavarnachipspitabrödvallmofröbrödLåt kikärterna rinna av i ett durkslag. Pressa citronen. Kör samtliga ingredienser, utom oljan, i matberedare till en slät puré. Tillsätt oljan medan maskinen är i gång. Rör till sist i den finhackade persiljan. Kyl före servering.

  • 7 juli 2000

    Gott att doppa chips, nachos och grönsakeri2 avocados2 msk finhackad rödlök1 msk lime- eller citronsaftnågra droppar tabasco1 pressad vitlöksklyftaev 0,5 dl gräddfil eller crème fraîchesaltpepparMosa ihop samtliga ingredienser med en gaffel eller mixa samman i matberedare. Smaka av med salt och peppar. Kyl före servering.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.