Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Era tankar uppskattas

 • danzand 30 mars 2015

  Jag älskar att utforska nya rätter men tycker ibland att det tar sån jäkla tid att leta bland receptbanker, kokböcker och dylikt. Dessutom vet jag sällan vad notan kommer att sluta på efter ha handlat in allt som ska till. Därför har jag beslutat mig för att göra något åt det genom att ta fram en egen lösning. Eftersom jag oftast har mobilen på mig så tänkte jag att det kan vara bra att det är en mobiltjänst, kanske en app. Den ska vara snygg och enkel att använda.

  Jag har testat Arla, kokaihop, tasteline, recept.nu och alla dessa tjänster. De är rätt OK om man bara letar efter recept men det tar tid att hitta rätt (för mig). Speciellt om jag ska gå från ena tjänsten till den andra för att hitta rätt.

  Är det fler som upplever samma utmaning som jag?

 • irrevirre 7 april 2015

  När det gäller att skriva inköpslista så har jag inte hittat någon bättre än det som heter Shopper. Ica-s har sina poänger och finesser men uppfyller inte riktigt mina krav ändå som Shopper.

 • Rajdon 13 maj 2015

  Matappar av rang och omdöme som gratis eller till en peng finns på appstore eller playbutik på smartphonen att testa sig fram

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.