Hej!
För ett par år sedan slutade man tillverka djupfryst bearnaisesås vilket jag använde till en av mina favoriträtter, Gratinerad fläskfilé med bearnaisesås.
Kan jag få ett tips vilken färdig bearnaisesås som går att använda i ugnen. Helst inte pulver utan någon färdig sort!
Tacksam för hjälp
är
Lena
Bumbis20 december 2010
Det är svårt för nästan alla färdiga som finns ska serveras kalla eller ljumma. Rydbergs bea i röd påse går att koka så den funkar i ugnen, dom andra kommer nog att skära sig.
martina6320 december 2010
Rydbergs såser smakar inte äkta, den enda sorten som smakar riktigt är Erik Lallerstedts färska i burk.
The_mama97mia20 december 2010
...och jag gillar Lohmanders... men har inte kört den i ugnen?
lenahja20 december 2010
Skrivet av martina63 den 20 dec 2010
Rydbergs såser smakar inte äkta, den enda sorten som smakar riktigt är Erik Lallerstedts färska i burk.
Hej!
För ett par år sedan slutade man tillverka djupfryst bearnaisesås vilket jag använde till en av mina favoriträtter, Gratinerad fläskfilé med bearnaisesås.
Kan jag få ett tips vilken färdig bearnaisesås som går att använda i ugnen. Helst inte pulver utan någon färdig sort!
Tacksam för hjälp
är
Lena
Det är svårt för nästan alla färdiga som finns ska serveras kalla eller ljumma. Rydbergs bea i röd påse går att koka så den funkar i ugnen, dom andra kommer nog att skära sig.
Rydbergs såser smakar inte äkta, den enda sorten som smakar riktigt är Erik Lallerstedts färska i burk.
...och jag gillar Lohmanders... men har inte kört den i ugnen?
Rydbergs såser smakar inte äkta, den enda sorten som smakar riktigt är Erik Lallerstedts färska i burk.
Den är god, men fungear den i ugnen?
Lena