Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsk pasta- Hjälp

  • Ulrika91 9 juni 2009

    Jag undrar om det går bra att kyla pastadegen innan man kavlar ut den? I kylskåp alltså, över natten ungefär!
    Jag vill absolut inte att den ska torka ut, kan man ha den i plast eller vad säger nI?

    Tacksam för hjälp

  • Erajscha 9 juni 2009

    Om du plastar in den så ska den inte torka ut. Det borde ju funka.

  • redd 10 juni 2009

    Shit egen pasta? Är inte det typ ett hästjobb att göra? Vad behöver man för att göra det?

    I övrigt tror jag att det bästa borde vara att stoppa degen i en plastpåse och suga ut luften

  • tjej_20 15 juni 2009

    Jag har haft min i kylen med plast runt om hela.. och den torka inte..(Y)

  • poffa 15 juni 2009

    Själv anser jag att egen färsk pasta vinner på att ligga i kylen ett slag. Antingen i plast eller liknande, pastan torkar ut ganska fort. Jobba med lite deg i tagen om du är ovan.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.