Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskpotatis

  • Smulpajen 18 juni 2008

    Ståltrassel låter superbra! Nackdelen med boste är att det skvätter så mycket. Tipset med klyftpotatisen ska absolut provas (Y)

  • kickiekblad 2 juli 2008

    vi skalar våra lättast:)

  • bjuranna 2 juli 2008

    Jag använder också diskborsten, men jag "tumlar" i kastrullen. Då är det lätt att se när vattnet är rent efter några sköljningar. Rent vatten = ren potatis. (Y)

  • lisaschmitz 2 juli 2008

    Ja det finns ju många roliga varianter (Y) Alltid lär man sig nåt nytt!

  • Annras 2 juli 2008

    Fast egentligen behöver man ju knappast skala färskpotatis, den är jättegod med sitt tunna skal. Det enda man behöver göra är att skölja av smutsen. :p

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.