Hej! Tänkte bjuda på en italiensk inspirerad buffe. Någon som vet vad som kan göras dagen innan av pastasallad, paj och tsatsiki. Tänkte även bjuda på en marinerad kall fläskfile samt lax till icke köttätare. Förslag på något som saknas mottages tacksamt!
anneli198920 mars 2009
tsatsiki kan göras dagen innan var försiktg med vitlöken bara då den ger mycket smak över en natt. jag skulle även bjudit på tapenade och pesto, mycket gott och mer italienskt än tsatsiki som är från grekland. En en annan Jättebra bufférätt är kokta rödbetor med chevrékräm. örtkryddade köttbullar att plocka av.
Paj är jättebra att göra dagen innan, pasta kan du ju koka dagen innan men salladen blir ju dålig om den är uppskuren.
Hej! Tänkte bjuda på en italiensk inspirerad buffe. Någon som vet vad som kan göras dagen innan av pastasallad, paj och tsatsiki. Tänkte även bjuda på en marinerad kall fläskfile samt lax till icke köttätare. Förslag på något som saknas mottages tacksamt!
tsatsiki kan göras dagen innan var försiktg med vitlöken bara då den ger mycket smak över en natt. jag skulle även bjudit på tapenade och pesto, mycket gott och mer italienskt än tsatsiki som är från grekland. En en annan Jättebra bufférätt är kokta rödbetor med chevrékräm. örtkryddade köttbullar att plocka av.
Paj är jättebra att göra dagen innan, pasta kan du ju koka dagen innan men salladen blir ju dålig om den är uppskuren.
ha så trevligt!