Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frysa aladåb?

  • Gutis 31 oktober 2013

    Kan man göra aladåb i förväg o frysa in eller går det inte pga gelantinet? Om man inte kan frysa, hur länge håller den sig i så fall i kylen?
    Har aldrig gjort aladåb tidigare o ska nu försöka mig på att göra kycklingaladåb.

  • popik 31 oktober 2013

    Jag har läst att man kan frysa kalvsylta som också innehåller gelatin, men att man måste värma upp den och låta stelna på nytt eftersom den blir rinning efter frysningen. Skulle kunna tänka mig att det gäller samma för aladåb.

  • boz1965 31 oktober 2013

    Inte så lyckat.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.