Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frysa brieost?

  • smulpajen1 16 februari 2014

    Är det någon som vet om det går att frysa brieost utan att konsistens och smak förändras?

  • Receptglad 17 februari 2014

    Ja, jag fryser Brieost och tycker det blir bra resultat. Låt den bara tina långsamt. Delar ofta en hel "tårta" och fryser det vi inte äter direkt. {eat}

  • smulpajen1 17 februari 2014

    Tack så mycket för ditt svar!! Då testar jag med det (Y)

  • Hjortronplockarn 24 februari 2014

    Alla mögelostar går bra att frysa. Men man bör låta dem mogna färdigt innan man fryser in dem. När man sedan tinar dem fortsätter inte mognadsprocessen.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.