Är det någon som vet om det går att frysa brieost utan att konsistens och smak förändras?
Receptglad17 februari 2014
Ja, jag fryser Brieost och tycker det blir bra resultat. Låt den bara tina långsamt. Delar ofta en hel "tårta" och fryser det vi inte äter direkt. {eat}
smulpajen117 februari 2014
Tack så mycket för ditt svar!! Då testar jag med det (Y)
Hjortronplockarn24 februari 2014
Alla mögelostar går bra att frysa. Men man bör låta dem mogna färdigt innan man fryser in dem. När man sedan tinar dem fortsätter inte mognadsprocessen.
Är det någon som vet om det går att frysa brieost utan att konsistens och smak förändras?
Ja, jag fryser Brieost och tycker det blir bra resultat. Låt den bara tina långsamt. Delar ofta en hel "tårta" och fryser det vi inte äter direkt. {eat}
Tack så mycket för ditt svar!! Då testar jag med det (Y)
Alla mögelostar går bra att frysa. Men man bör låta dem mogna färdigt innan man fryser in dem. När man sedan tinar dem fortsätter inte mognadsprocessen.