Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Har en burk creme fraiche ("fet-varianten") som gar ut. Har inte tid (eller ork...) att laga nagot av den men vill inte slanga den. Gar det att gora tex nagon kall sas som man sedan kan frysa in? Eller frysa in den som den ar? Tack pa forhand!
Hej, jag har ett flertal gånger fryst in creme fraiche burkar och det har fungerat alldeles utmärkt :)
Tack for ett snabbt svar!(Y) ska nog frysa in den som den ar da!
Har ni provat att frysa in t ex 15% creme fraiche???
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Har en burk creme fraiche ("fet-varianten") som gar ut. Har inte tid (eller ork...) att laga nagot av den men vill inte slanga den.
Gar det att gora tex nagon kall sas som man sedan kan frysa in?
Eller frysa in den som den ar?
Tack pa forhand!
Hej, jag har ett flertal gånger fryst in creme fraiche burkar och det har fungerat alldeles utmärkt :)
Tack for ett snabbt svar!(Y)
ska nog frysa in den som den ar da!
Har ni provat att frysa in t ex 15% creme fraiche???