Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Kan man frysa fiskgratäng med sås och potatismos (hemlagad mos) utan att det blir vattnigt när man värmt upp den igen?
Jag tycker inte att det blir bra att frysa potatismos, det blir som du säger, vattningt
tja, men duger till matlåda... man köper ju frusen fiskgratäng med mos ?
Jag har gjort det flera gånger utan problem, gör bara moset och såsen lite tjockaare än vad du brukar. Gör gratängen i folieformar med lock.
Jo, man kan ju köpa fiskgratäng djupfryst och den är ok! Jag provar! Tack så hjärtligt för alla svar! :)
(Y)det går bra om du fryser in den tätt
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Kan man frysa fiskgratäng med sås och potatismos (hemlagad mos) utan att det blir vattnigt när man värmt upp den igen?
Jag tycker inte att det blir bra att frysa potatismos, det blir som du säger, vattningt
tja, men duger till matlåda... man köper ju frusen fiskgratäng med mos ?
Jag har gjort det flera gånger utan problem, gör bara moset och såsen lite tjockaare än vad du brukar. Gör gratängen i folieformar med lock.
Jo, man kan ju köpa fiskgratäng djupfryst och den är ok! Jag provar! Tack så hjärtligt för alla svar! :)
(Y)det går bra om du fryser in den tätt