Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frysa grädde??

  • tellu 11 februari 2012

    Hej, tänkte høra om det är nån som vet om grädden får samma konsistens om man fryser den, och om man kan vispa den efter frysen. Ska øver till Sverige idag och det hade varit bra att veta eftersom grädde är mycket billigare där. Mvh Therese

  • wildlife 11 februari 2012

    Funkar inget bra att vispa den eftersom den blir väldigt grynig i konsistensen... Men till matlagning funkar den lika bra efter ett besök i frysen... :)

  • boz1965 11 februari 2012

    Håller med där. Till matlagning - OK, men inte att vispa.

  • frucaos 11 februari 2012

    Fast om du vispar först och fryser sen går det förvånansvärt bra! Eller om du har i lite socker innan du vispar - det hjälper. Fast kanske bara till vardags ...

  • elleave 11 februari 2012

    Jag brukar frysa grädde i istärningsformar om jag får över, perfekt att bara slänga i såsen eller tomatsoppa tex.

    Sen finns det ju grädde med lång hållbarhet, den blir nästan inte gammal :D

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.