Jag skall ha stor fest om ett par veckor, och vill förbereda i god tid.
Är det någon av er som provat att frysa in pajer i förväg, helt klara då förstås. Jag läste att för att man skall få dem bra, utan en massa extra vätska som rinner vid upptining, så skall man frysa in hela pajen först UTAN plastpåse. Sedan ta ut pajen igen, och plasta in den. På så sätt fryser man bort den extra vätskan, och pajen håller sig fräsch utan extra vätska.
Någon av er alla som har provat detta?
Tacksam för era svar.
mvh Tina:)
anluk21 juli 2009
Jag har fryst in och haft alu.folie över i frysen. Det har funkat bra:)
Disen21 juli 2009
Skrivet av anluk den 21 jul 2009
Jag har fryst in och haft alu.folie över i frysen. Det har funkat bra:)
Brukar också frysa in med alu.folie och det har aldrig varit några problem. Likagott:p
Hej!
Jag skall ha stor fest om ett par veckor, och vill förbereda i god tid.
Är det någon av er som provat att frysa in pajer i förväg, helt klara då förstås. Jag läste att för att man skall få dem bra, utan en massa extra vätska som rinner vid upptining, så skall man frysa in hela pajen först UTAN plastpåse. Sedan ta ut pajen igen, och plasta in den. På så sätt fryser man bort den extra vätskan, och pajen håller sig fräsch utan extra vätska.
Någon av er alla som har provat detta?
Tacksam för era svar.
mvh Tina:)
Jag har fryst in och haft alu.folie över i frysen. Det har funkat bra:)
Jag har fryst in och haft alu.folie över i frysen. Det har funkat bra:)
Brukar också frysa in med alu.folie och det har aldrig varit några problem. Likagott:p