Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frysa in matpaj?

  • Tiol 21 juli 2009

    Hej!

    Jag skall ha stor fest om ett par veckor, och vill förbereda i god tid.
    Är det någon av er som provat att frysa in pajer i förväg, helt klara då förstås. Jag läste att för att man skall få dem bra, utan en massa extra vätska som rinner vid upptining, så skall man frysa in hela pajen först UTAN plastpåse. Sedan ta ut pajen igen, och plasta in den. På så sätt fryser man bort den extra vätskan, och pajen håller sig fräsch utan extra vätska.
    Någon av er alla som har provat detta?
    Tacksam för era svar.
    mvh Tina:)

  • anluk 21 juli 2009

    Jag har fryst in och haft alu.folie över i frysen. Det har funkat bra:)

  • Disen 21 juli 2009

    Skrivet av anluk den 21 jul 2009

    Jag har fryst in och haft alu.folie över i frysen. Det har funkat bra:)


    Brukar också frysa in med alu.folie och det har aldrig varit några problem. Likagott:p

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.