Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Hej Jag har frusit (i ispåse) rödvin som jag hade fått över. Nu undrar jag vad ska jag göra med det. Detta är ett tips som jag har fått men jag vet inte var och varför. Någon som har några idéer. Tjing Malin
Hej Malin "slattarna" kan du använda till matlagning som ex rödvinssås, grytor mm
Låter toppen men måste man tina dem innan?
Nej det måste du inte. Bara att slänga i en varm sås t ex. supersmidigt!
Det fungerar jättebra att använda isblocks formen så blir det perfekta kuber att ha i grytor.
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Hej
Jag har frusit (i ispåse) rödvin som jag hade fått över.
Nu undrar jag vad ska jag göra med det.
Detta är ett tips som jag har fått men jag vet inte var och varför.
Någon som har några idéer.
Tjing
Malin
Hej Malin
"slattarna" kan du använda till matlagning som ex rödvinssås, grytor mm
Låter toppen men måste man tina dem innan?
Nej det måste du inte. Bara att slänga i en varm sås t ex. supersmidigt!
Det fungerar jättebra att använda isblocks formen så blir det perfekta kuber att ha i grytor.