Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frysa vin, går det?

  • Mae288 7 mars 2008

    Hej

    Jag har frusit (i ispåse) rödvin som jag hade fått över.

    Nu undrar jag vad ska jag göra med det.
    Detta är ett tips som jag har fått men jag vet inte var och varför.

    Någon som har några idéer.

    Tjing
    Malin

  • lennali 7 mars 2008

    Hej Malin
    "slattarna" kan du använda till matlagning som ex rödvinssås, grytor mm

  • Mae288 7 mars 2008

    Låter toppen men måste man tina dem innan?

  • thelonius 7 mars 2008

    Nej det måste du inte. Bara att slänga i en varm sås t ex. supersmidigt!

  • MatAnders 7 mars 2008

    Det fungerar jättebra att använda isblocks formen så blir det perfekta kuber att ha i grytor.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.