Min dotter bakade fruktkakor med gelatin igår men det blev en halv kastrull gelatin över. Idag sätter hon igång igen och undrar därför om man kan ev. värma upp gelatinet eller på annat sätt lösa upp det igen till dagens bak.
piusamadeusmozart5 april 2009
Ingen som vet fòrstàr jag.
Men det blev en hàftig kaka med citronkràm istàllet. Det àr inte alla som har en 16-àrig konditor i hemmet kan jag tro. Men ibland sà blir det fel pà proportionerna, fòr mycket gelatin t.ex.. Frukten (jordgubbar mm) som blev òver fràn tàrtbaket igàr kommer att bli en fruktsallad i eftermiddag. Nu ska vi àta lammkotletter och ònkar er en glad pàsk àven om det àr i fel tràd.
Pius
boz19655 april 2009
Skrivet av piusamadeusmozart den 5 apr 2009
Min dotter bakade fruktkakor med gelatin igår men det blev en halv kastrull gelatin över. Idag sätter hon igång igen och undrar därför om man kan ev. värma upp gelatinet eller på annat sätt lösa upp det igen till dagens bak.
Har inte själv testat, men det borde inte vara några problem.
annelieberggren5 april 2009
Sätt in receptet på tårtan och bild så vi får se och smaka (Y)
Skrivet av piusamadeusmozart den 5 apr 2009
Ingen som vet fòrstàr jag.
Men det blev en hàftig kaka med citronkràm istàllet. Det àr inte alla som har en 16-àrig konditor i hemmet kan jag tro. Men ibland sà blir det fel pà proportionerna, fòr mycket gelatin t.ex.. Frukten (jordgubbar mm) som blev òver fràn tàrtbaket igàr kommer att bli en fruktsallad i eftermiddag. Nu ska vi àta lammkotletter och ònkar er en glad pàsk àven om det àr i fel tràd.
Pius
Maria_johansson7 april 2009
det går jätte bra.. gick också konditori.. man får lära sig det när man gör mycket tårtor med gelatin uppe på.. ha de toppen..
Min dotter bakade fruktkakor med gelatin igår men det blev en halv kastrull gelatin över. Idag sätter hon igång igen och undrar därför om man kan ev. värma upp gelatinet eller på annat sätt lösa upp det igen till dagens bak.
Ingen som vet fòrstàr jag.
Men det blev en hàftig kaka med citronkràm istàllet. Det àr inte alla som har en 16-àrig konditor i hemmet kan jag tro. Men ibland sà blir det fel pà proportionerna, fòr mycket gelatin t.ex.. Frukten (jordgubbar mm) som blev òver fràn tàrtbaket igàr kommer att bli en fruktsallad i eftermiddag. Nu ska vi àta lammkotletter och ònkar er en glad pàsk àven om det àr i fel tràd.
Pius
Min dotter bakade fruktkakor med gelatin igår men det blev en halv kastrull gelatin över. Idag sätter hon igång igen och undrar därför om man kan ev. värma upp gelatinet eller på annat sätt lösa upp det igen till dagens bak.
Har inte själv testat, men det borde inte vara några problem.
Sätt in receptet på tårtan och bild så vi får se och smaka (Y)
Ingen som vet fòrstàr jag.
Men det blev en hàftig kaka med citronkràm istàllet. Det àr inte alla som har en 16-àrig konditor i hemmet kan jag tro. Men ibland sà blir det fel pà proportionerna, fòr mycket gelatin t.ex.. Frukten (jordgubbar mm) som blev òver fràn tàrtbaket igàr kommer att bli en fruktsallad i eftermiddag. Nu ska vi àta lammkotletter och ònkar er en glad pàsk àven om det àr i fel tràd.
Pius
det går jätte bra.. gick också konditori.. man får lära sig det när man gör mycket tårtor med gelatin uppe på.. ha de toppen..