Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godispaj

  • 26 juli 2005

    För att baka Emelie och Sarahs goda godispaj behöver du:4dl godisblanndning,Två stycken Tårtbotten,6dl Grädde,4dl socker,10 maränger.Gör Så Här:Lägg ena Tårtbotten i en rund plåtform,Och smet på 3dl av Grädden,Lägg på krossad Choklad,Så att de nästan täcker,Sedan lägger du på den andra Tårtbotten,Smet på de sista 3dl Grädden.Sedan lägger du på 2dl av Sockret,sedan krossar du 5 maränger och lägger över sockret,Sedan krossar du allt godis du har kvar och lägger på det.Sedan ställer du in den i ungnen på en plåt i ca.10-20 min.Sedan när de har smält in i Pajen...Så,Kan du dra över lite mera Grädde,"efter den har svalnat lite"Sedan sätter du de 5 Marängerna runt pajen,utan att Krossa det,Lägg på de som de är.Bjud Hem Gäster,Och njut av våran läckra Godispaj! Godishälsningar Emelie och Sarah

  • KramisGumman 15 november 2008

    Mmm....gott

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.