Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

gott med keso?

  • eva23 25 februari 2013

    Jag brukar blanda keso med pressad vitlök, smaka av med salt och svartpeppar, och ha som fyllning i bakad potatis till en bit kött tex.....

  • puhbjornen 25 februari 2013

    Prova att blanda i keso med morgon yoghurten med bär eller musli --- super gott

  • camillavirt 26 februari 2013

    Hej jag blandar keso med farska rakor, avokado, rodlok, salt och peppar!

  • callemero 26 februari 2013

    Blanda Keso med finhackad bladspenat, krossad vitlök och lite majonnäs
    till en röra och lägg på en fullkornssmörgås eller ät den som den är.

  • ScarlettRose 26 februari 2013

    Köttfärspaj med keso
    Potatissallad med chilikeso

  • strimma21 26 februari 2013

    Rosta en macka och bred lite honung på, toppa sedan med naturell Keso, en riktig höjdare!(Y)

  • smulpajen1 26 februari 2013

    Ostkaka gjord på keso:)

  • Kollektivet 26 februari 2013

    Skrivet av Eery den 23 okt 2008

    Vill minnas att jag har keso i min vegetariska lasagne vid nått tillfälle...:o jommer inte ihåg hur det blev så den utmärkte sig i vilket fall inte



    Jag brukar också ha keso i vegetarisk lasagne, jättegott!
    Här är en variant; http://valrossenochmushjorten.blogspot.se/2013/02/vegetarisk-lasagne.html

  • Cornelia77 19 mars 2013

    Pasta med keso, avocado, tonfisk och pesto.
    Koka ett paket färsk pasta, blanda ner 1-2 avocado i bitar, en bruk tonfisk, pesto och keso efter tycker och smak.
    På med salt och svartpeppar.
    Så gott. Och så enkelt och snabbt!
    En av mina favoriter.
    /Anna

  • Ala12 19 mars 2013

    Vad som är gott med keso? Jag brukar alltid äta keso med pannkakor. Keso + Pannkakor = Delicios! (L)

  • voffa3 21 mars 2013

    Keso är gott i gratinerade tortillas. Fyllningen kan varrieras men mina favorier är
    1 kyckling, champinjoner, ajvar, lök
    2 majs, grönmögelost

    rulla in fyllning i tortillas och ha ost på
    Gratinera i 175 grader i ca 15 min

  • mary_velasquez2 21 mars 2013

    Smördags piroger fyllda med naturell keso och örtsalt

  • fruktkaka 21 mars 2013

    Som någon annan nämnde så passar keso väldigt bra med ägg/omelett.

  • marwis 21 mars 2013

    Keso med makrill i tomatsås, hackad rödlök, tomat och röd paprika. Gott till lunch! :DD

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.