hej, jag har presic bytat ut mina stekpannor till gjutjärn. Ett av dom är med "grillränder". Hur ska jag sköta dom utan att dom blir äckliga eller förstörda.Har hört en massa knep som inte verkar vara de mest användbara.Tacksam för hjälp/Jessica
17 december 2000
Hej Använd en stålborste (till spisar) och gör ren grillpannan med smörj sedan in den med matolja (majs, raps etc) så håller den sig fin.Lena
17 december 2000
Hej !Glömde att säga att diskmedel är totalförbjudet, dina vanliga gjutgärnspannor diskar du med diskorste och vatten och oljar sedan inLena
19 december 2000
Du kan köpa en stålborste som du håller den ren med. Dessutom är det rätt bra att olja in den med vanlig matolja eftersom det är risk att de rostar.
hej, jag har presic bytat ut mina stekpannor till gjutjärn. Ett av dom är med "grillränder". Hur ska jag sköta dom utan att dom blir äckliga eller förstörda.Har hört en massa knep som inte verkar vara de mest användbara.Tacksam för hjälp/Jessica
Hej Använd en stålborste (till spisar) och gör ren grillpannan med smörj sedan in den med matolja (majs, raps etc) så håller den sig fin.Lena
Hej !Glömde att säga att diskmedel är totalförbjudet, dina vanliga gjutgärnspannor diskar du med diskorste och vatten och oljar sedan inLena
Du kan köpa en stålborste som du håller den ren med. Dessutom är det rätt bra att olja in den med vanlig matolja eftersom det är risk att de rostar.