Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

grilljärn

  • 16 december 2000

    hej, jag har presic bytat ut mina stekpannor till gjutjärn. Ett av dom är med "grillränder". Hur ska jag sköta dom utan att dom blir äckliga eller förstörda.Har hört en massa knep som inte verkar vara de mest användbara.Tacksam för hjälp/Jessica

  • 17 december 2000

    Hej Använd en stålborste (till spisar) och gör ren grillpannan med smörj sedan in den med matolja (majs, raps etc) så håller den sig fin.Lena

  • 17 december 2000

    Hej !Glömde att säga att diskmedel är totalförbjudet, dina vanliga gjutgärnspannor diskar du med diskorste och vatten och oljar sedan inLena

  • 19 december 2000

    Du kan köpa en stålborste som du håller den ren med. Dessutom är det rätt bra att olja in den med vanlig matolja eftersom det är risk att de rostar.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.