Häromdagen så skulle jag göra lite smaksatt solrosolja, och det gick jättebra. Jag hällde upp på flaskor och lät svalna. Men nu efter 2-3 dagar så har oljan börjat grumla sig, och jag vet inte vad det beror på.
Den står i rumstemperatur och jag har haft i timjan och chili som dekoration. Nån som vet varför den blitt grumlig, och om det gåt att fixa?
Nettan7510 december 2009
Ingen som har nåt bra tips?
jimboz10 december 2009
Näää !
Skojade bara :)
Kan det vara så att du har lagt i ingredienser som innehåller vätska, för då separerar oljan vattnet och då får man sila eller skeda av så gott det går eller ställa kallt så det lägger sig överst och sen skeda av det.
Nettan7511 december 2009
Ahh ok.. Jo både timjan och chilin var ju färsk när jag stoppade i dem.. hmm.. ska genast testa att ställa flaskorna i kylen då =)
Hej allihop =)
Häromdagen så skulle jag göra lite smaksatt solrosolja, och det gick jättebra. Jag hällde upp på flaskor och lät svalna. Men nu efter 2-3 dagar så har oljan börjat grumla sig, och jag vet inte vad det beror på.
Den står i rumstemperatur och jag har haft i timjan och chili som dekoration. Nån som vet varför den blitt grumlig, och om det gåt att fixa?
Ingen som har nåt bra tips?
Näää !
Skojade bara :)
Kan det vara så att du har lagt i ingredienser som innehåller vätska, för då separerar oljan vattnet och då får man sila eller skeda av så gott det går eller ställa kallt så det lägger sig överst och sen skeda av det.
Ahh ok.. Jo både timjan och chilin var ju färsk när jag stoppade i dem.. hmm.. ska genast testa att ställa flaskorna i kylen då =)