Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gulor

  • 27 april 2001

    Har någon bra tips på vad man kan göra av gulorna när man bara använt vitor? Det känns alltid synd att slänga dem.

  • 27 april 2001

    Äggtoddy så klart! Till varje gula en liten sked florsocker, vispas fluffigt, två matskedar konjak och hett vatten om det är kallt ute, så att det fyller ett vanligt dricksglas. En gula=ett glas.

  • 2 maj 2001

    Äggtoddy!Rör 1-2 äggulor/pers med 1-2 msk strösocker. Smaksätt med cognac och lite ägglikör!

  • 2 maj 2001

    Gör en carbonara till middag. Då behövs det ju ett par gulor.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.