Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

gurkinläggningar

  • 20 juni 2001

    Jag letar efter recept med spännande smaker på gurkinläggningar.

  • 21 juni 2001

    Gurkinläggning , till 2 kg gurka:2 msk senapsfröndillkronorLag:9 dl inläggningsättika (2 dl ättiksprit / 3 dl vatten)1 kg strösocker4 matskedarKoka lagen av ättika, socker och salt. Låt svalna. Varva gurka, dill och senapsfrön i en eller flera glasburk(ar). Häll över kall lag. Sätt på lock, efter att eventuellt några skivor pepparrot lagts överst i burken. Pepparroten har antibakteriell verkan.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.