Jag tog upp lax ur frysen i torsdagskväll, vakuumförpackade bitar, och la i kylen för upptining, sen glömde jag bort den!
Är den ok att laga till och äta idag, söndag, tror ni? Jag blev så osäker....
farmoringer22 mars 2009
Använd näsan är mitt förslag. Är säkert ingen fara, men man ska alltid använda näsan...:D
poffa22 mars 2009
Har du hanterat den rätt innan och tinat den i kylen så ska den nog hålla för tillagning utan problem.
The_mama97mia22 mars 2009
Jaaaaaaaaa... det är säkert OK....
Jag funderar över kassler och hållbarhet... ni vet jag köpte en bit billigt o frös in, tinade upp o sen har det inte blivit av att tillaga... Men jag ska våga mig på ett doftprov. *Ler*
Tycker allmänt att man lätt blir lite datumfixerad, slänger mkt mat tyvärr....
Nettan7522 mars 2009
Luktar det konstigt bör man släga det.. men kassler är ju "tillagad" så den borde hålla sig längre ändå, om den legat i kyl.
Jag tog upp lax ur frysen i torsdagskväll, vakuumförpackade bitar, och la i kylen för upptining, sen glömde jag bort den!
Är den ok att laga till och äta idag, söndag, tror ni? Jag blev så osäker....
Använd näsan är mitt förslag. Är säkert ingen fara, men man ska alltid använda näsan...:D
Har du hanterat den rätt innan och tinat den i kylen så ska den nog hålla för tillagning utan problem.
Jaaaaaaaaa... det är säkert OK....
Jag funderar över kassler och hållbarhet... ni vet jag köpte en bit billigt o frös in, tinade upp o sen har det inte blivit av att tillaga... Men jag ska våga mig på ett doftprov. *Ler*
Tycker allmänt att man lätt blir lite datumfixerad, slänger mkt mat tyvärr....
Luktar det konstigt bör man släga det.. men kassler är ju "tillagad" så den borde hålla sig längre ändå, om den legat i kyl.