Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

HERMAN

  • mkml 26 september 2012

    Jag har idag haft min Herman i 9 dagar. ( Startade honom själv ) Men han har ännu inte börjat bubbla. Luktar inte surt eller illa så jag tror inte att det igentligen är något fel på honom. ( Kan ha stått lite för kallt då vi inte har så varmt i köket )Men vad ska jag göra? Jag kan ju inte baka med honom i morron om han nu inte vill bubbla gissar jag. Någon som vet vad jag kan göra eller ska jag bara slänga ut honom och börja om med en ny?

  • FiaBerg 20 oktober 2012

    Hur gick det med din Herman?

  • mkml 20 oktober 2012

    Han ville inte bubbla alls, så han åkte i soporna tyvärr. Ska göra ett nytt försök i vinter när vi börjar elda och har varmare inne då går det kanske bättre.

  • kekke46 21 oktober 2012

    Herrman gillar att det är varmt. Har också erfait har man för kallt
    inne går det inte så bra. Jag brukar ha det i en glas skål
    övertäckt med gladpack. Lycka till

  • mkml 21 oktober 2012

    Skrivet av kekke46 den 21 okt 2012

    Herrman gillar att det är varmt. Har också erfait har man för kallt
    inne går det inte så bra. Jag brukar ha det i en glas skål
    övertäckt med gladpack. Lycka till

    Tack ska prova det,jag hade en kökshandduk över.

  • fruktkaka 29 oktober 2012

    O jag som trodde att detta var en tråd om HermanS restaurang som ligger i stockholm (pinsamt)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.