Kan någon ge tips om en bra menytill en herrmiddag för 8-10 pers.Helst ska så mycket som möjligt varaklart innan gästerna kommer.
26 november 1999
Gör förslagsvis ett tema kring middagen. Höst gäller ju än, så varför inte börja med en god trattkantarellsoppa med bröd och sedan bjuda viltgryta med ris som huvudrätt. Då kan man förbereda allt utom riset.Avsluta med ugnsstekta äpplen och glass.Lycka till.
29 november 1999
Det finns ett recept i matklubbens kokbok på lax, fårost och pesto. En supergod förrätt. Snabb och enkel. Men det är klart ska det vara herrmiddag kanske det ska serveras öl och snaps till förrätt och då kan man ju alltid servera en gammal hederlig gubbröra på ett grovt bröd. Till huvudrätt skulle jag servera en god gryta som bara blir bättre om man gör den dagen innan. Servera bröd och sallad till det. Slutligen till efterrätt, vill du inte göra något själv: köp hem en färdig glasstårta.
Kan någon ge tips om en bra menytill en herrmiddag för 8-10 pers.Helst ska så mycket som möjligt varaklart innan gästerna kommer.
Gör förslagsvis ett tema kring middagen. Höst gäller ju än, så varför inte börja med en god trattkantarellsoppa med bröd och sedan bjuda viltgryta med ris som huvudrätt. Då kan man förbereda allt utom riset.Avsluta med ugnsstekta äpplen och glass.Lycka till.
Det finns ett recept i matklubbens kokbok på lax, fårost och pesto. En supergod förrätt. Snabb och enkel. Men det är klart ska det vara herrmiddag kanske det ska serveras öl och snaps till förrätt och då kan man ju alltid servera en gammal hederlig gubbröra på ett grovt bröd. Till huvudrätt skulle jag servera en god gryta som bara blir bättre om man gör den dagen innan. Servera bröd och sallad till det. Slutligen till efterrätt, vill du inte göra något själv: köp hem en färdig glasstårta.